Uutisarkistoon
17.10.2018

Horeca- ja tapahtumamyynnin myyntineuvottelijaksi pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle! 

Toimintamme kasvaessa ja nykyisen myyntineuvottelijamme siirtyessä uusiin tehtäviin yrityksessämme, haemme nyt raudanlujalla asenteella ja hyvällä pelisilmällä varustettua, omatoimista HoReCa-kentän asiantuntijaa.

Odotamme sinun olevan intohimoinen ravintola-/kahvila-alan tuntija ja kehittäjä. Viihdyt hyvin ihmisten keskuudessa, saat asiat rullaamaan, sekä meidän ja asiakkaidemme kassakoneet kilisemään. Olet valmis laittamaan itsesi likoon aina, kun asiakkaasi sinua tarvitsevat sekä osallistut innolla tapahtumien suunnitteluun ja niiden läpiviemiseen. Alueesi tulee olemaan pääasiassa pääkaupunkiseutu ja koko Uusimaa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Jätä kuvallinen hakemus ja CV palkkatoiveineen 31.10.2018 mennessä osoitteessa https://rekry.laitilan.com/MepRekry tai lähetä osoitteeseen Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy, Limonaadikuja 4, 23800 Laitila. Lisätietoja tehtävästä antaa kenttämyyntipäällikkö Heikki Sainio, p. 0400 474 961.

Rami Aarikka – Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Rami Aarikka
Nokkela tehtaanjohtajamme
Ville Vilen
Oluenpanon salat kuin taskunsa tunteva panimomestarimme
Ville Vilen – Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Johanna Haijanen – Laitilan Wirvoitusjuomatehdasm
Johanna Haijanen
Kupliemme ja nesteidemme pedantti laadunvartija